Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

The Vampire Diaries 1x12 "Unpleasantville"




Όσο ο Stefan και ο Damon προσπαθούν να μάθουν την πραγματική ταυτότητα του νέου βρικόλακα στην πόλη, ο Stefan δίνει στην Elena δίνει περισσότερο ιεροβότανο μέσω ενός κοσμήματος για να προστατέψει αυτή, την οικογένειά της και τους φίλους της. Χρειάζοντας λεφτά ο Matt προσλαμβάνεται στο Mystic Grill, όπου πρώην πρωταθλιτής της σχολικής ομάδας ποδοσφαίρου δουλεύει ως μπαρ μαν. Ο Ben βοηθάει την Bonnie όταν προσέχει πως ο Damon την ενοχλεί. Ο Damon και ο Stefan συνοδεύουν την Elena σε έναν σχολικό χορό με θέμα το 1950, όπου ο Alaric συστίνεται στον Damon.  Ο βρικόλακας (Noah) που καταδιώκει την Elena ήξερε την Katherine, τον σκότωσαν τα αδέρφια Salvatore. Πριν πεθάνει λέει πως το μυστικό για να μπούν στο μνήμα βρίσκεται στο ημερολόγιο του Gilbert. 
Ενώ η  Jenna και ο Alaric περπατάνε προς το σπίτι μετά το πάρτυ, ο Alaric λεει στην Jenna πως την γυναίκα του την λέγανε Isαbel, το ίδιο όνομα όπως η βιολογική μητέρα της Elena. Εν τω μεταξύ, η Anna προσπαθεί να κρατάει τον Jeremy από κοντά, γιατί θέλει να πάρει στα χέρια της το ημερολόγιο του προγόνου του. 
Στο τέλος του επεισοδίου, αποκαλύπτεται πως η Anna και ο Ben είναι βρικόλακες και πως έχουν κάποια ερωτική σχέση μεταξύ τους.


Link: http://isohunt.com/torrent_details/152881753/Vampire+Diaries+S01e12?tab=summary


Υπότιτλοι: http://www.tvsubtitles.net/subtitle-105291.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου