Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

The Vampire Diaries 1x14 "Fool Me Once"




H Elena ξυπνάει και ανακαλύπτει πως αυτή και η Bonnie έχουν απαχθεί από την Anna και τον Ben. Ο Stefan ζητάει την βοήθεια του Damon για να τις βρούν, αλλά εκείνος αρνείται/ Με την βοήθεια της Γιαγιάς, ο Stefan τελικά σώζει την Elena και την Bonnie. 
Ο Stefan στην συνέχεια σκοτώνει τον Ben επειδή δεν υπάκουσε στο να φύγει από την πόλη. Ο Jeremy ζητάει από την Anna να πάνε σε ένα πάρτυ στο δάσος, χωρίς να ξέρει πως εκείνη έχει τους δικούς της λόγους που να θέλει να τον συναντήσει εκεί. Με την βοήθεια της Bonnie και της γιαγιάς της, το μνήμα ανοίγει και ο Damon αντιλαμβάνεται πως η Katherine δεν είναι μέσα. Η Anna μπαίνει στο μνήμα και βοηθάει την μητέρα της Pearl να δραπετεύσει.
Ο Stefan λεει στον Damon ότι η κατάρα του μνήματος λύθηκε προσωρινά και πως πρέπει να φυγουν αμέσως για να μην  παγιδευτούν εκεί για πάντα. 
Έξω από το μνήμα, η Elena βλέπει πόσο αναστατωμένος είναι ο Damon και τον αγκαλιάζει. 
Ο Damon επισκέπτεται το δωμάτιο της Anna στο ξενοδοχείο, όπου μαθαίνει πως ένας φύλακας της ενορίας άφησε τότε την Katherine να φύγει, και πως ποτέ δεν ήταν μέσα στο μνήμα. Η Anna 
παραδέχεται πως είχε δει την Katherine στο Σικάγο το 1983, αλλά η Katherine δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον Damon. 
Στο σπίτι, η Bonnie πηγαίνει να ελέγξει την γιαγιά της, αλλά αντιλαμβάνεται πως δεν αναπνέειΕίναι ξεκάθαρο πως έχει πεθάνει. Η Bonnie φωνάζει την Elena, η οποία καλεί ασθενοφόρο. 
Το επεισόδιο τελειώνει με τους βρικόλακες εγκλωβισμένους στο μνήμα να σπρώχνουν την πόρτα και να δραπετεύουν μέσα στην νύχτα.


Link: http://isohunt.com/torrent_details/154496765/Vampire+Diaries+S01e14?tab=summary

Υπότιτλοι: http://www.tvsubtitles.net/subtitle-110298.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου