Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

The Vampire Diaries 1x19 "Miss Mystic Falls"




Στο Gala της ημέρας Ιδρυτών, η Elena και η Caroline ανταγωνίζονται για τον τίτλος της "Miss Mystic Falls" μαζί και με άλλες κοπέλες. Ο Stefan υποτίθεται πως είναι ο συνοδός της Elenaαλλά όταν δεν περιμένει γι'αυτήν όπως ήταν κανονισμένο στην σκάλα ο Damon μπαίνει μπροστά και παίρνει την θέση του! (Αχχχ!!!). Ο Damon και η Elena πηγαίνουν εκεί που είναι και τα άλλα κορίτσια και αρχίζουν τον χορό (αχχ και πάλι!). Στο πρώτο κομμάτι του χορού τα ζευγάρια απαγορεύεται να αγγίζονται μιας και συμβολίζει την "οικειότητα της κοντινής αφής".
Η Elena χαίρεται που η Bonnie επέστρεψε στην πόλη, αλλά η Bonnie κατηγορεί τον Stefan και τον Damon για τον θάνατο της γιαγιάς της και λεει στην Elena πως δεν θα την αναγκάσει να επιλέξει ανάμεσα σ'αυτήν και τα αδέρφια γι αυτό και της ζητάει να την αφήσει μόνη της.
Ο Johnathan Gilbert καταφέρνει να εκφοβίσει τον Damon, αλλά το σχέδιό του δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Damon ανακαλύπτει πως ο Stefan κρύβει ένα επικύνδηνο μυστικό που θα μπορούσε να επιρρεάσει όλους στην πόλη. Ο Stefan άρχισε να πίνει ανθρώπινο αίμα και δεν μπορεί να το ελέγξει!


Link: http://isohunt.com/torrent_details/183243449/Vampire+Diaries+S01e19?tab=summary

Υπλοτιτλοι: http://www.tvsubtitles.net/subtitle-149667.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου