Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

The Vampire Diaries 1x13 "Children Of The Damned "




Το επεισόδιο ξεκινάει με τον Damon να διακόπτει την Elena και τον Stefan iστο κρεβάτι. Ο Damon τους υπενθυμίζει πως μπορεί να είναι έμπιστος και μετά φεύγει. Η σκηνή μετά πηγαίνει στον Damon και την Katherine το 1864. Με πισωγυρίσματα, ο Stefan και ο Damon καλούν παλιές τους μνήμες από τους ανθρώπους της πόλη τότε, μαζί και τον πατέρα τους τον Giuseppe Salvatore, οδηγώντας στα συνταρακτικά γεγονότα που οδήγισαν στην ρίξη των σχέσεων μεταξύ τους.
Στο παρόν, η Bonnie βγαίνει με τον Ben, φρικάρει όταν ανακαλύπτει πως ο Ben είναι βρικόλακας. Η Elena βοηθάει ενώ ο Stefan και ο Damon προσπαθούν να βρουν το ημερολόγιο των προγώνων της. Ο Stefan μαθαίνει τι κρύβει στην πραγματικότητα ο καθηγητής ιστορίας Alaric καθώς και πως ο τρόπος για να μπούν στο μνήμα είναι στο Grimoire. 
Αν και η Anna έκλεψε το ημερολόγιο πριν ο Stefan μπορέσει να το πάρει από τον Alaric, ο Stefan έχει ένα αντίγραφο που είχε κοπιάρει ο Alaric. Ο Stefan και η Elena πηγαίνουν στον τάφο του Giuseppe Salvatore για να βρουν το βιβλίο με τα ξόρκια της Emily. Η Anna αποκαλύπτεται πως είναι η κόρη της Pearl, μια από τις βρικόλακες που βρίσκονται παγιδευμένες στο μνήμα κάτω από το Church Fell. Ο Damon της παίρνει το ημερολόγιο και πηγαίνει στο μνήμα του πατέρα του. Στο τέλος του επεισοδίου η Elena εξαφανίζεται.


Link: http://isohunt.com/torrent_details/153666249/Vampire+Diaries+S01e13?tab=summary


Υπότιτλοι: http://www.tvsubtitles.net/subtitle-149661.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου