Season2

The Vampire Diaries 2x1 "The Return"
Η δεύτερη σεζόν ξεκινάει στην ίδια βραδιά από όπου τελείωσε η πρώτη. Η Elena φτάνει στο σπίτι και ανακαλύπτει με τρόμο την μοίρα του Θείου John και του Jeremy. Στο νοσοκομείο η σερίφης Forbes ανακουφίζεται από τον Ματ, την Bonnie και τον Damon ενώ περιμένει να ακούσει για το αν η Caroline θα επιβιώσει από το ατύχημα. 
Μετά από μια περίεργη συζήτηση με την Elena για το τί συνέβει το βράδυ, ο Damon είναι ο πρώτος που αντιλαμβάνεται πως η Katherine επέστρεψε. 
Η επιστροφή της Katherine κάνει τον Στέφαν και τον Damon να ψάχνουν τι θέλει, γιατί επέστρεψε, και το πόσο επικύνδηνη είναι για τους ανθρώπους που αγαπάνε. 
Τέλος, ενώ ο Tyler προσπαθεί να συνέλθει από τον θάνατο του πατέρα του, δέχεται μια απροσδόκητη αλλά ευχάριστη επίσκεψη από τον θείο του Mason Lockwood.
The Vampire Diaries 2x2 "Brave New World "Όταν η μπερδεμένη Caroline φεύγει από το νοσοκομείο και πηγαίνει στο Καρναβάλι του Mystic Falls, ο Damon θέλει να πάρει άμεση δράση, αλλά ο Στέφαν και η Ελένα υπερασπίζονται την Caroline. Ο Ματ είναι τελείως έκπληκτος από την συμπεριφορά της Caroline αλλά και πάλι προσπαθεί να της πει πως αισθάνεται για εκείνη. Ο Damon έχει υποψίες για τον θείο του Tyler τον Mason και έτσι χρησιμοποιεί την κυκλοθιμική προσωπικότητα του Tyler με σκοπό να κάνει τον Mason να αποκαλύψει το μυστικό του.Ανήσυχη για ό,τι συμβαίνει γύρω της, η Bonnie ξεσπά το θυμό της πάνω στον Damon.


Link:

Υπότιτλοι: http://www.tvsubtitles.net/subtitle-149696.html
The Vampire Diaries 2x3 "Bad Moon Rising"H Elena, o Damon και ο Alaric πάνε ταξίδι στο πανεπιστήμιο Duke και ψάχνουν την εργασία της Ισαβέλ για την λαογραφία και τα υπερφυσικά φαινόμενα για να δουν αν μπορούν να βρούν τίποτα γύρω από το μυστήριο της οικογένειας Lockwood. H πρώην μαθήτρια της Ισαβέ, Vanessa, προσφέρεται να τους βοηθίσει να βρούν την έρευνα. 
Ο Στέφαν, έρχεται κατα πρόσωπο με την νέα απειλή στο δάσος, και ο Tyler ανακαλύπτει κάτι τρομερό για τον θείο του.
The Vampire Diaries 2x4 "Memory Lane "Ο Στέφαν πέρνει δραστικά μέτρα για να μάθει γιατί η Κάθριν επέστρεψε στο Mystic Falls, και σοκάρετε όταν εκείνη του αποκαλύπτει τι συναίβει πραγματικά πίσω στο 1864. 
Ο Damon έχει νέα τακτική για να επιλύσει το πρόβλημά του με τον Mason, αλλά αποδυκνύεται 
δαπανειρή. O Tyler πιέζει τον Mason να του πει την αλήθεια για την οικογένειά τους.
Τέλος, όταν η Katherine αφήνει τελεσίγραφο, ο Stefan και η Elena έχουν πολύ λίγες επιλογές.
The Vampire Diaries 2x5 "Kill or Be Kille"O Tyler μαθαίνει περισσότερα για την οικογέννειακή κατάρα των Lockwoodμπεριφερθούν στον Mason. Η Ελένα προσπαθεί να κρατήσει τον αδερφό της μακριά από το μυστήριο της οικογένειας Lockwood,αλλά ο Jeremy κάνει προσπάθειες να κάνει παρέα με τον Tyler. O Mason δίνει στην σερίφη Forbes κάποιες πληροφορίες οι οποίες οδηγούν σε μια νύχτα βίας, εξομολόγησης και ράγισμα καρδιάς.
The Vampire Diaries 2x6 "Plan B"Παρόλο που η Ελένα προσπαθεί να κρατήσει τον αδερφό της ασφαλή, εκείνος προσφέρεται να βοηθίσει τον Damon και τον Alaric να αντιμετωπίσουν την Katherine. H σερίφης και η Caroline μοιράζονται σπάνιες στιγμές μητέρας-κόρης. Η Bonnie κατά τύχη ανακαλύπτει νέες πληροφορίες για τον Mason και το λέει στον Στέφαν, κάνοντας τον Damon να πάρει τα πράγματα στα χέρια του.
The Vampire Diaries 2x7 "Masquerade"O Stefan και ο Damon κάνουν νέο σχέδιο για να παγιδεύσουν την Katherine στο μασκέ χορό των 
Lockwood.Η Katherine τηλεφωνεί σε μια παλιά φίλι την Lucy, για να πάνε στον χορό μαζί. Η Bonnie, ο Jeremy και ο Alaric κάνουν ότι μπορούν για να βοηθίσουν τον  Stefan και τον Damon, αλλά η Katherine έχει ένα σχέδιο που κανένας τους δεν προέβλεψε.
Τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή όταν ο Matt και ο Tyler αρχίζουν τα σφηνάκια με τους φίλους τους...
The Vampire Diaries 2x8 "Rose" O Stefan και ο Damon πρέπει να βοηθίσουν την Ελένα. Κατά την διάρκεια, μαθαίνουν νέες πληροφορίες για τους ανθρώπους, βρικόλακες και γεγονότα του παρελθόντος. Ο Jeremy βοηθάει την Bonnie μετά από ένα δύσκολο και κουραστικό ξόρκι, και η Caroline κάνει ότι μπορεί για να διευκολύνει τα πράγματα για τον Tyler. Τέλος, η σχέση του Stefan και του Damon καλυτερεύει.
The Vampire Diaries 2x9 "Katerina"

H  Elena βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο καθώς ψάχνει για το παρελθόν της Katherin και για το δικό της μέλλον. Ξέροντας πως ο Στέφαν δεν θα συμφωνήσει ποτέ με το σχέδιό της, η Elena το λέει στην Caroline ως μυστικό. Ο Damon ανακαλύπτει την αλήθεια για την φεγγαρόπετρα. Ο Jeremy και η Bonnie συναντάνε τον Luka, έναν νέο μαθητή με εκπληκτική ιστορική οικογένεια. Είναι μάγος.
The Vampire Diaries 2x10 "The Sacrifice"


H Elena αποφασίζει να πάρει τα πράγματα στα χέρια της και δίνει ένα ελκυστικό κίνητρο στην Rose για να την βοηθίσει. Όταν τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν όπως τα περίμεναν, η Rose τηλεφωνεί στον Damon και του λέει το σχέδιο της Elena, η οποία προσπαθεί να κινήσει την προσοχή του Klaus. Ο Jeremy σε μια απερίσκεπτη προσπάθεια να βοηθίσει την Bonnie να ανακτήσει την φεγγαρόπετρα, βάζει τον εαυτό του σε κίνδυνο και γι αυτό βάζει και τον Στέφαν σε κίνδυνο που προσπαθεί να τον προστατέψει από την Κάθριν. Η Bonnie και ο Λούκα  συνδέουν τις δυνάμεις του. O Tyler δείχνει το κελάρι των Lockwood στην Caroline, όπου κάνει μια ανακάλυψη που αφήνει και τους δύο έντρομους.
The Vampire Diaries 2x11 "By the Light of the Moon"Ενώ η πανσέλινος πλησιάζει η Caroline βοηθάει τον Tyler να ετοιμαστεί για τον μετασχηματισμό του και για την αδυναμία του να σταματήσει. Ενώ ο Στέφαν και η Καθριν παίζουν "παιχνίδια", ο Damon και ο Alaric υποψιάζονται μια νέα άφιξη στο Mystic Fall, την Jules, η οποία ψάχνει τον Mason. Η Έλενα είναι απογοητευμένη για τον κίνδυνο που έχει βάλει τους φίλους της. Η Bonnie και ο Luca δουλεύουν μαζί σ'ένα ξόρκι, ενώ κρατάνε μυστικά ο ένας από τον άλλο. Τέλος, ο Elijah κάνει μια ξαφνική εμφάνιση με μια προσφορά που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Και την Rose την δαγκώνει ένας λυκάνθρωπος.
The Vampire Diaries 2x12 "The Descent"O Stefan έχει άλλη άποψη για τα μελλοντικά σχέδια της Elena. Ενώ ο Damon προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για την Jules ζητάει από την Elena να προσέχει την Rose, κάτι που αποδυκνύεται πολύ επικύνδινο. Η Caroline και ο Matt προσπαθούν να είναι ειλικρινείς για το τι αισθάνονται ο ένας για τον άλλο, και η καλοσύνη του Tyler σ'αυτήν τους φέρνει έκπληξη. Ο Damon προσπαθεί να κρύψει τα αισθήματά του όταν η Ροζ κινδυνεύει να πεθάνει.
The Vampire Diaries 2x13 "Daddy Issues"O John Gilbert επιστρέφει στο Mystic Falls δυστηχώς για την Elena, την Jenna, και τον Damon. Η Caroline λεει στον Stefan για την συζήτησή της με τον Tyler, και ο Stefan προσπαθεί να τα βρει με τον Tyler. Ο Jeremy δίνει δύναμη στην Bonnie μετά από μια έντονη συζήτηση με τον Jonas. Όταν η Jules κρατάει όμηρο την Caroline, τα πράγματα παίρνουν ανεξέλεγτη τροπή.
The Vampire Diaries 2x14 " Crying Wolf"Stefan και η Elena φεύγουν για ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο στο εξοχικό της οικογένειας της Ελένα, χωρίς να ξέρουν πως είναι παγίδα όμως.
Η Jenna αρχίζει να ανησυχεί πως ο Alaric δεν είναι ειλικρινής μαζί της. 
Η Jules εξηγεί τη σημασία της κατάρας του ήλιου και του φεγγαριού στον Tyler για τους υπερφυσικούς (βρικόλακες, λυκανθρώπους), αλλά του παραλείπει μια σημαντική λεπτομέρια.
Ο Damon πηγαίνει σε μια εκδήλωση στο Historical Society για να μιλήσει στον Elijah, αλλά ο Elijah δεν του αποκαλύπτει κανένα μυστικό. 
Με την βοήθεια της Caroline και του Jeremy η Bonnie καταφέρνει να αποσπάσει πληροφορίες από τον Luka.Τέλος, ο Tyler δίνει στον Matt συμβουλές περί σχέσεων.
The Vampire Diaries 2x15 "The Dinner Party "O Stefan λεει στην Elena για το σκοτεινό του παρελθόν και για το άτομο που τον επιρέασε να τα αλλάξει όλα και να γίνει αυτό που είναι σήμερα. Αφού πήρε την αλήθεια από τον Luka, o Jonas δείχνει τα πραγματικό του πρόσωπο στην Bonnie και τον Jeremy. 
Προσπαθώντας να πιάσουν τον Elijah στον ύπνο, ο Damon διοργανώνει ένα πάρτυ δίπνου γι'αυτόν με την Jenna, τον Alaric και την Andie, αλλά πληροφορίες της τελευταίας στιμγμής πάνε να χαλάσουν το σχέδιο του Damon.
The Vampire Diaries 2x16 "The House Guest"Τα παιχνίδια της Kathrine εκνευρίζουν τους πάντες, αλλά ο Damon, o Stefan και η Elena, 
αντιλαμβάνονται πως η γνώση της για την ιστορία του Mystic Falls θα τους βοηθίσει στο να κρατηθούν ζωντανοί. Απογοητευμένη από την σχέση της με τον Matt, η Caroline βρίσκει ένα νέο τρόπο για να έχει την προσοχή του. 
Ο Alaric κάνει μια εξομολόγηση στην Jenna, και η Katherine κάνει μια εξομολόγηση στον Damon. Ο Stefan και η Bonnie προσπαθούν να πείσουν τον Jonas και τον Lukas πως πρέπει να συνεργαστούν μαζί, αλλά η έλλειψη εμπιστοσύνης του Jonas οδηγεί σε μια βίαιη και φλογερή αντιπαράθεση.
The Vampire Diaries 2x17 "Know Thy Enemy "
H Elena και ο Alaric επιτίθονται στον John όταν η Isαbel απροσδόκειτα εμφανίζεται στο σπίτι της Jenna. Η Bonnie συνεργάζεται με τον Damon και τον Jeremy για να βρουν το ξόρκι για να χρησιμοποιήσουν την δύναμη τον προγόνων της. Μια πληγωμένη Caroline δεν ξέρει τι να κάνει για τον Matt. Ο Stefan και ο Damon αντιλαμβάνονται πως έχουν ένα νέο άσο στο μανίκι τους.
The Vampire Diaries 2x18 "The Last Dance"Ενώ όλοι στο σχολείο ετοιμάζονται για το χορό της δεκαετίας του 60', η Elena αρχίζει να λαμβάνει ενοχλητικά μηνύματα από τον Klaus. Η Bonnie προσπαθεί να σιγουρέψει τον Jeremy πως είναι αρκετά δυνατή για να βοηθίσει την Elena, αλλά ο ανήσυχος Jeremy ζητάει την συμβουλή του Stefan. Η Caroline ζητάει από τον Matt να την συνοδέψει στο χορό. Περιμένοντας την άφιξη του Klaus στο χορό, ο Damon και ο Alaric παριστάνουν τους συνοδούς, αλλά ο Klaus παίζει ένα περίπλοκο παιχνίδι που τους κρατά όλους στην άκρη. Τέλος, ο Damon σκέφτεται ένα νέο σχέδιο που σοκάρει και ανησυχεί τους πάντες. To τέλος του επεισοδίου είναι πολύ συγκινητικό!!!
The Vampire Diaries 2x19 "Klaus"
O Stefan και ο Damon γίνονται έξαλλοι όταν ανακαλύπτου πως η Ελένα έκανε νέο σύμμαχο και πήρε τα πράγματα στα χέρια της για να νικήσει τον Klaus. Η διαφωνία τους για το πως να προστατέψουν την Elena οδηγεί σε αυξανόμενες εντάσεις μεταξύ των αδερφών Salvatore.
Εν τω μεταξύ, ο Stefan έχει τα χέρια του δεμένα καθώς προσπαθεί να ηρεμίσει μια μπερδεμένη και φοβισμένη Jenna που έμαθε όλη την αλήθεια.
Πισωγυρίσματα στο 1491 αποκαλύπτουν την γνωριμία της Κάθριν με τον Elijah και Klaus, καθώς και την αλήθεια για την κατάρα της φεγγαρόπετρας. Η Elena μαθαίνει σοκαριστικές αλήθειες για τα κίνητρα του Klaus. (Από τα πιο ενδιαφέρν επεισόδια της Σεζόν!!)
The Vampire Diaries 2x20 "The Last Day "O Damon είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να προστατέψει την  Ελένα από την θυσία που είναι το σχέδιο του Klaus για να σπάσει την κατάρα. Οι πράξεις του όμως τον βάζουν σε προβλήματα με τον αδερφό του τον Στέφαν και η ένταση που ξεκίνησε μεταξύ τους για το τί θα μπορούσαν να κάνουν για να σώσουν την Ελένα έφερε περίεργα αποτελέσματα.
Ο Tyler επιστρέφει στο Mystic Falls μετά από ένα περίεργο τηλεφώνημα. Με την πανσέλινο να υποννοεί πως η μέρα της τελετουργικής θυσίας έφτασε, ο Στέφαν και η Ελένα περνάνε μια ρομαντική μέρα μαζί φοβούμενοι πως μπορεί να είναι η τελευταία τους.
The Vampire Diaries 2x21 "The Sun Also Rises"
Με την άφιξη της πανσελίνου, η Ελενα προσπαθεί να προετοιμαστεί για το οτιδήποτε που μπορεί να έχει ετοιμάσει ο Klaus και ο Tyler προσπαθεί να ηρεμίσει για την δεύτερη μεταμόρφωσή του σε λυκάνθρωπο.  Τα τρομακτικά γεγονότα γρήγορα βγαίνουν εκτός ελέγχου, παρά την απρόσμενη πράξη θάρρους. Τέλος, ο Damon παραδέχεται στον Στέφαν για μια νέα τρομερή ανάπτυξη που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν...
The Vampire Diaries 2x22 "As I Lay Dying "Ενώ το Mystic Falls παρουσιάζει στο κέντρο της πόλης την ταινία "Gone with The Wind" (Όσα παίρνει ο άνεμος), οι αναμνήσεις του Damon με την Kathrine το 1864 μπερδεύονται με το παρόν με την Ελένα. Ο Στέφαν πληρώνει ένα τρομερό προσωπικό τίμημα για την προσπάθειά του να προτρέψει μια τραγωδία. 
Η σεριφης Forbes κάνει ένα τρομερό λάθος ενώ προσπαθεί να κρατήσει τους πάντες ασφαλής.
Περισσότερες από μία ζωή κρεμάτε στην ισορροπία μιας και οι συνέπειες του τελετουργικού της θυσίας καταλλήγουν σε μια τρομακτική κατάληξη.